Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Juridisk navn : By Thy Læder Accessories IVS
Organisationsform : IVS
CVR-nr.40137157
Adresse : Mejerivej 24, Østerild, 7700 Thisted, Danmark
E-mailadresse : info@bythy.dk
Telefonnummer +45 21496453


Betaling

Der kan betales med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Der tages ikke gebyrer ved betaling med betalingskort.

Derudover kan der betales med MobilePay, bankoverførsel ( Konto: 7822 - 0001234442 ) . Der tages ikke gebyr ved disse betalingsmetoder.

Betalinger hæves først når varen afsendes. 

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen

.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

 

Som udgangspunkt afsendes ordre samme dag for lager standard vare og dagen efter for vare med personlig tekst/navn efter ordremodtagelse. I travle perioder kan der gå op til 5 hverdage før ordren afsendes. Ordre kan enten afhentes hos By Thy Læder Accessories IVS, Mejerivej 24, Østerild, 7700 Thisted eller sendes med Postnord.
Vi tilbyder levering med Postnord (almindelig brev, quickbrev, pakke med og uden omdeling). Forsendelser sendt som pakker kan spores og er forsikret. Leveringstiden fra ordren er afsendt fra vores adresse til du modtager den, afhænger af den valgte leveringsform (se nedenfor). 

 

Fragt og forsendelsesomkostninger er som følger:
  0,- hvis ordren afhentes hos By Thy Læder Accessories, Mejerivej 24, Østerild, 7700 Thisted
15,- i fragt for PostNord - almindeligt brev - Leveringstid: leveres typisk i løbet af 3 - 8 hverdage efter afsendelse - der kan i enkelte tilfælde gå op til 2 uger efter  ordreafsendelse*
35,- i fragt for PostNord - quickbrev - Leveringstid: forvent op til 2 dage fra ordreafsendelse*
60,- i fragt for PostNord - pakke uden omdeling med trackingnummer - Leveringstid: forvent op til 2 dage fra ordreafsendelse*
80,- i fragt for PostNord - pakke med omdeling med trackingnummer - Leveringstid: forvent op til 2 dage fra ordreafsendelse*

* Forudsat vi har de nødvendige information for at kunne producerer og leverer de bestilte produkter. 

Venigst bemærk at leveringstiden med Postnord er de angivende tider Postnord oplyser og i nogle tilfælde overskrides med op til 2 dage.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse
 


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@bythy.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Nøgleringe, Keyhanger med personlig tekst / navn.

2. Armbånd med personlig tekst / navn.

3. Bordkort i læder, pap, papir med personlig tekst / navn.

4. Nøgleringe med personligt tryk

5. Vedhæng med personligt tryk

6. Nøgleskjulere med personligt tryk

7. Hjerte-nøglering med personligt tryk

8. Keyhanger, nøglesnor med personligt tryk

9. Bælte med personligt tryk

10. Armbånd med personligt tryk

11. Coaster med personligt tryk

12. Dækkeservietter med personligt tryk

13. Øvrige produkter med personligt tryk

14. Greb lavet på specialmål

15, Stropper til garderobestang

16. Knager med læderstropper

17. Produkter som er fremstillet ud fra kundens specifikationer

18. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, bla. længde, brede, afskåret metervare.

1. Læder remme, læder snøre.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
By Thy Læder Accessories IVS

Mejerivej 24, Østerild

7700 Thisted
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.… mod forudgående aftale
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato – gælder også brugte varer og skaffevarer, men ikke specialfremstillede varer, f.eks. varer med specielle mål eller Tryk/prægning, indgraveret navn. Kunden skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.
 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
By Thy Læder Accessories IVS

Mejerivej 24, Østerild

7700 Thisted
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af faktura eller ordrebekræftelsen

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, pakke uden omdeling eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for
afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos By Thy Læder Accessories og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.bythy.dk er Steen Pedersen, Indehaver. 
 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 Som registreret hos By Thy Læder Accessories IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: steen@bythy.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til steen@bythy.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 3-2-2017